Reageren?
27 januari 2005
*/ ?>
Free lance vertegenwoordigers Voor de Nederlandse en Duitse markt

Rimax advice civieltechnisch uitvoeringsbureau is voor haar afdeling verkoop straatmeubilair t.b.v. terreinbeveiliging op zoek naar:
Free lance vertegenwoordigers
Voor de Nederlandse en Duitse markt

Lees verder...

27 januari 2004 */ ?>
Mobiel surveillant

Mobiel surveillanten m/v

Als mobiel surveillant werk je zelfstandig en rijd je in een surveillancewagen met communicatieapparatuur. Afhankelijk van de opdracht loop je ronde's in of om een gebouw, sluit of open je panden en begeleid je mensen die geld wegbrengen. Tevens kan je worden opgeroepen bij een alarmmelding. Om jouw veiligheid zoveel mogelijk te garanderen, heb je intensief contact met de meldkamer.


Lees verder...

Objectbeveiligers Rotterdam

Objectbeveiligers m/v

Als objectbeveiliger verricht je naast de beveiligingstaken ook werk als portier en receptionist. Zo houd je preventief toezicht door controlerondes te lopen en eventuele onregelmatigheden op te merken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de toegangscontrole, het beantwoorden van de telefoon, het sleutelbeheer en het ontvangen én registreren van bezoekers.


Lees verder...

26 september 2003 */ ?>
Werkvoorbereider Beveiliging

Als Werkvoorbereider stuurt u monteurs aan. U bent verantwoordelijk voor het omzetten van de verwervingsbegroting naar een werkbegroting. Vanuit deze begroting zet u uitvoeringsplannen op m.b.t. materialen, tekeningen, montage en projectbegeleiding en ondersteuning.
Lees verder...

09 september 2003 */ ?>
Ingangscontroleur

Werken bij de RET als ingangscontroleur betekent: een persoonlijke bijdrage leveren aan de Rotterdamse vervoersinfrastructuur. Het waarborgen van de veiligheid, het terugdringen van zwartrijders, een bijdrage leveren aan de cultuur van de stad.

Lees verder...

01 september 2003 */ ?>
Algemeen Beveiligingsmedewerkers

NL-ZH-schiedam-Algemeen beveiligingsmedewerker
Wij zijn op zoek naar  Algemeen Beveiligingsmedewerkers

Het gaat om een landelijk opererende organisatie die op meerdere terreinen actief is.

Wat zijn de eisen voor deze functie:


Lees verder...

26 augustus 2003 */ ?>
Objectcoordinator

Functie-inhoud:
-Functioneel leiding geven aan een groep objectbeveiligers binnen meerdere objecten, zodanig dat de kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd blijft en de dagelijkse gang van zaken goed verloopt.
Lees verder...

21 augustus 2003 */ ?>
Beveiligingsbeambte

Functie omschrijving: Voor diverse locaties, op zoek naar gediplomeerde beveiligingsbeambten. Kandidaten met een flexibele instelling en beschikbaar zijn voor dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten.


Lees verder...

20 augustus 2003 */ ?>
Rayonleiders

Security Concern bemiddelt kandidaten naar een nieuwe vaste baan binnen de beveiliging, zonder tussenkomst van een uitzend of detacheringsconstructie.
Lees verder...

19 augustus 2003 */ ?>
Mobiel / winkel surveillant combi functie

Functie omschrijving:
Met enige spoed zijn wij op zoek naar een beveiligingsmedewerker die wij zowel in de winkelsurveillance als de mobiele surveillance willen gaan inzetten. De werlocaties zijn op een enkele uitzondering na, allemaal in de regio Leiden.
Lees verder...

05 juni 2003 */ ?>
Veiligheid in de lucht begint op de grond

Jij ziet in één oogopslag of een passagier zich normaal gedraagt. Jij hoort in een paar woorden of iemand met goede bedoelingen op reis gaat. Je kijkt door tassen en koffers heen. Je controleert bij de detectiepoortjes. En je communiceert correct met iedereen.

Ben jij klaar voor dit verantwoordelijke werk? Doe dan de securityjobtest.27 mei 2003 */ ?>
K-2 Recherche bureau

K-2 Recherchebureau is een jong en dynamisch bedrijf. Wij bieden onze opdrachtgevers een flexibele en bijzonder klantgerichte service. Wij kunnen u een professionele dienstverlening aanbieden, waarbij discretie uiteraard vanzelfsprekend is. Bezoek de website.

26 mei 2003 */ ?>
Medewerkers aan het woord

Ferry de Vries, mobiel surveillant
Negen jaar lang was Ferry de Vries luchtmachtmilitair. “Een mooie tijd, waarin ik veel levenservaring heb opgedaan. Bovendien werd ik er goed getraind voor mijn huidige functie als mobiel surveillant:
je schrikt niet zo snel als je voor onverwachte situaties staat.” Hij werkt nu bijna een jaar bij de Nederlandse Veiligheidsdienst. “Ik ben blij met mijn keuze. Ik kan mijn ei kwijt in mijn werk en heb ook nog eens leuke collega’s." Lees verder...

22 mei 2003 */ ?>
Mobiel Surveillant (m/v)

De Mobiele Surveillance van de Nederlandse Veiligheidsdienst is in heel het land dag en nacht actief. Om bijvoorbeeld openings- en sluitrondes te houden en panden te contro- leren. Om bedrijfsterreinen te beveiligen. En om actief alarmen op te volgen.

Al onze mobiele surveillanten zijn allerte, enthousiaste en doortastende mensen. Ze houden van een gezonde dosis spanning en weten altijd wat hun doel is: het voorkomen of beperken van schade en letsel. Meer informatie...20 mei 2003 */ ?>
Beveiligingsmedewerker

Functie omschrijving:
- beveiligen van bedrijfslokatie

Functie eisen:
- zeer goede beheersing van de Nederlandse taal
- representatief
- in bezit van basis diploma beveiliging
- in bezit van rijbewijs B


Lees verder...

14 mei 2003 */ ?>
Security Hostess (m/v)

Als security hostess ben je dé perfecte gastvrouw, die op vriendelijke en deskundige wijze de receptie runt. Je vertegenwoordigt onze opdrachtgevers en hebt dus een representatieve, krachtige uitstraling. Je ontvangt bezoekers en beantwoordt de telefoon. Je beschikt over een grote dosis mensenkennis en geniet van het contact met personeel en gasten. En natuurlijk heb je als beveiliger een scherp oog voor de veiligheid binnen het bedrijf.


Lees verder...

08 mei 2003 */ ?>
Objectbeveiligers / Centralisten

Je bent in het bezit van het Basis- of het ABM-diploma, dan wel het diploma Beveiliger niveau2. Je hebt een flexibele instelling en bent bereid in wisseldiensten te werken, daarnaast heb je enige ervaring met computers.
Naast een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands beschik je ook over redelijke kennis van de Engelse taal.
Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren en woont binnen een straal van 40 km van Den Haag. Je hebt een dienstverlenende instelling en goede contactuele eigenschappen.
Lees verder...

*/ if (file_exists("/home/multi/public_html/beveiliging//links/mainlinks.html")) { ?>
Links


Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>