Reageren?
14 januari 2005
*/ ?>
Nedap toegangscontrole voor het International Medical Center in Jeddah, Saudi-arabië

Nedap en haar Saoedische business partner SecuTronic zijn begonnen aan een grootschalig toegangscontroleproject voor het International Medical Center (IMC) in Jeddah, Saudi-arabië. Het IMC zal worden uitgerust met AEOS hands-free kaartlezers voor comfortabele en veilige toegangscontrole.
Lees verder...

28 oktober 2004 */ ?>
Nedap levert toegangscontrolesysteem aan ABN AMRO

ABN AMRO gaat – gefaseerd - haar vestigingen in Europa met het AEOS toegangscontrolesysteem van Nedap uitrusten. Na een zorgvuldige analyse van de beschikbare systemen op de markt heeft de bank vanwege de schaalbaarheid, optimale veiligheid en gebruikersgemak uiteindelijk een keuze gemaakt voor AEOS.
Lees verder...

Nieuwe AEOS Professional voor “install & go” gemak mét AEOS kracht

Nedap stelde op de Security beurs in Essen de jongste telg in de AEOS familie van complete en geheel integrale security oplossingen voor. AEOS Professional is een hoogwaardig toegangscontrolesysteem dat op heel simpele wijze geïnstalleerd en in bedrijf genomen kan worden. Het biedt een flexibel en financieel aantrekkelijk alternatief voor vergelijkbare oplossingen doordat het systeem tot maar liefst zestien deuren beveiligd en probleemloos uitgebreid kan worden.
Lees verder...

18 oktober 2004 */ ?>
IQinVision introduceert de IQeye101 beveiligings camera

De IQeye101, ontwikkelt door IQinVision, bied een zeer hoge beeldkwaliteit tegen lage resolutie prijzen. De meeste IP/CCTV camera’s geven een beeld kwaliteit weer, waarbij je je alsnog kunt afvragen wat er precies is gebeurd. De IQeye101 biedt bijna 60% meer details, waardoor je duidelijk in beeld brengt, wat andere camera’s missen...
Lees verder...

09 augustus 2004 */ ?>
Nedap AEOS intergreert aderlezertechnolgie in complete security management oplossing

Nedap NV in Groenlo, komt als eerste met de integratie van nieuwe biometrische technologie in haar security management oplossing AEOS.
Lees verder...

05 juli 2004 */ ?>
Integratie gezichtsherkenning met security management systeem

Marktleider Nedap introduceert als eerste naadloze integratie van gezichtsherkenning met een security management systeem. De toepassing van gezichtsherkenning voegt een extra veiligheidslaag toe aan toegangscontrole zonder extra moeite of ongemak voor gebruikers. Na het aanbieden van een pas hoeft er alleen even in de camera gekeken te worden voor verificatie door middel van gezichtsherkenning.
Lees verder...

10 mei 2004 */ ?>
Nieuw wapen in de strijd tegen overvallen

Lengtesticker introduceert een nieuw wapen in de strijd tegen overvallen. Met dit middel wordt tijdens video opname de lengte van daders nauwkeurig vastgesteld.
Lees verder...

27 april 2004 */ ?>
Toegangspasjes onveilig?

hspace=5Reactie Nedap op radioprogramma De Ochtenden: Maandag 26 april was er in de landelijke pers veel aandacht voor het EO-radioprogramma De Ochtenden, waarin de (vermeende) onveiligheid van toegangspasjes werd belicht. Security Management ontving bijgaande reactie van Berend Jan Palamba van Nedap.
Lees verder...

26 april 2004 */ ?>
Nieuw veiligheids-verhogend product voor de horeca

Is uw bedrijf veilig genoeg? Kunt u de veiligheid van uw klanten garanderen?
Lees verder...

30 januari 2004 */ ?>
Hoogste veiligheidsrisico bij Duitsland - Nederland

LISSABON, De voetbalwedstrijd Duitsland - Nederland tijdens het Europees kampioenschap in Portugal is aangemerkt als duel met het hoogste veiligheidsrisico bij het EK. Dat heeft de onderminister van Binnenlandse Zaken in Portugal, Nuno Magalhaes, bekendgemaakt. De 'klassieker' wordt op 15 juni in Porto gespeeld.
Lees verder...

28 januari 2004 */ ?>
Minister wil praten over veiligheidsmaatregelen

DEN HAAG,  Minister Van der Hoeven van Onderwijs wil tot een samenhangend pakket van maatregelen komen die de veiligheid op scholen moeten verbeteren. Van der Hoeven gaat daartoe de komende drie maanden praten met scholen, ouders, leerlingen en onderwijsorganisaties.
Lees verder...

04 december 2003 */ ?>
OM ontevreden over aanpak criminaliteit bedrijfsleven

DEN HAAG, De leiding van het Openbaar Ministerie (OM) in Nederland is niet tevreden met de aanpak van criminaliteit tegen het bedrijfsleven. Politie en justitie voldoen lang niet altijd aan de minimumeisen die het college van procureurs-generaal hierover in de zogenoemde aanwijzing voor de opsporing heeft neergelegd. De OM-top heeft daarom een brief naar alle hoofdofficieren van justitie gestuurd, waarin onder meer staat dat het niet goed reageren op aangiftes het vertrouwen in politie en justitie ondergraaft.
Lees verder...

Extra veiligheidsmaatregelen na overval geldwagen

UTRECHT, Geldvervoerder Geldnet zint op extra veiligheidsmaatregelen na de overval maandag op een van zijn wagens waarbij een bazooka werd gebruikt. Het bedrijf is bezorgd dat de traditionele golf aan overvallen rond de feestdagen kennelijk al is begonnen. Dat heeft Geldnet dinsdag gezegd.
Lees verder...

30 oktober 2003 */ ?>
Rotterdamse wijken worden veiliger

ROTTERDAM,  Volgens het Rotterdamse gemeentebestuur wordt het steeds veiliger in de stad. Uit een tussentijdse meting van de zogeheten Veiligheidsindex blijkt dat van 33 wijken die zijn bekeken, het in 21 veiliger is geworden. Wethouder De Faria (Veiligheid en Volksgezondheid) heeft de cijfers dinsdag bekendgemaakt.
Lees verder...

08 oktober 2003 */ ?>
Spam van extreemrechtse site leidt tot veel klachten

AMSTERDAM,  Het Meldpunt Discriminatie Internet (MDI) krijgt veel klachten binnen over ongewenste e-mail (spam) van een extreemrechtse website. Sinds vrijdag worden “honderdduizenden” mailtjes verzonden aan vele e-mailadressen in Nederland, zei een woordvoerster van het meldpunt maandag.
Lees verder...

26 september 2003 */ ?>
Kwart internetbankklanten twijfelt bij overboeking

DEN HAAG, Een kwart van de internetbankklanten heeft een onveilig gevoel over het regelen van geldzaken via het web. Ruim eenvijfde twijfelt aan de betrouwbaarheid van de techniek als ze hun geld overmaken van achter een computer en 3 procent weet zeker dat het onveilig is.
Lees verder...

09 september 2003 */ ?>
Burger vaker slachtoffer criminaliteit

VOORBURG, Nederlanders zijn vorig jaar ruim vijf miljoen keer slachtoffer geweest van veel voorkomende criminaliteit als diefstal, vernieling en geweld.
Lees verder...

01 september 2003 */ ?>
Celstraf en boete voor portiers.

APELDOORN - In hoeverre mag een portier van een horecazaak geweld gebruiken om een lastige klant naar buiten te werken? Over die vraag boog de politierechter zich maandag. In zijn ogen waren de portiers van De Tapperij op 27 september en 23 maart jongstleden te ver gegaan.


Lees verder...

29 augustus 2003 */ ?>
Optreden mobiele eenheid leidt tot meer klachten

AMSTERDAM, Het optreden van de mobiele eenheid in Amsterdam bij enkele voetbalwedstrijden heeft geleid tot een flinke stijging van het aantal klachten over geweld door de politie.


Lees verder...

26 augustus 2003 */ ?>
Straten onveiliger door bezuiniging

AMSTERDAM,  Als de plannen voor bezuinigingen van minister Donner doorgaan, zal de reclassering het met dertig miljoen euro minder moeten doen. Dit zal ten koste gaan van de veiligheid in de straten in Amsterdam.
Lees verder...

21 augustus 2003 */ ?>
Veiligheid gas- en elektriciteitsinstallaties moet gewaarborgd

DEN HAAG, Het ministerie van VROM en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten hebben maandag bestuurlijk overleg gevoerd over de veiligheid van gas- en elektriciteitsinstallaties binnen gebouwen (waaronder woningen). VROM en de VNG zijn het erover eens dat de huiseigenaar primair verantwoordelijk is voor het hebben van een veilige gas- en elektriciteitsinstallatie en dat de veiligheid van de burger moet worden gewaarborgd.
Lees verder...

20 augustus 2003 */ ?>
Vervalser paspoorten achter de tralies

ROTTERDAM - Justitie heeft in haar strijd tegen vermeende moslimterroristen een verdachte achter de tralies kunnen krijgen. De rechtbank in Rotterdam veroordeelde maandag de 46-jarige Algerijn Rabah I. (Idoughi) tot een jaar gevangenisstraf wegens het vervalsen van reisdocumenten en paspoorten.
Maar de rechters zagen geen bewijs dat de man te maken had met terrorisme of de jihad, de gewapende strijd tegen vijanden van de islam. Het OM had twee weken geleden tegen hem drie jaar geëist.

Lees verder...

19 augustus 2003 */ ?>
Duizend mensen bij demonstratie 'tegen politiegeweld'

AMSTERDAM, Ongeveer duizend mensen hebben zaterdag gedemonstreerd 'tegen zinloos politiegeweld en discriminatie' op het Mercatorplein in het westen van Amsterdam. De demonstratie van het gelijknamige comité was een protest tegen de dood van Dris Arbib tien dagen geleden op het plein. De 33-jarige Marokkaan werd in een eethuis door een agent doodgeschoten, toen hij met een mes op hem afkwam.


Lees verder...

16 augustus 2003 */ ?>
Veiligheid juweliersbranche moet worden vergroot

Minder bureaucratie en praktische oplossingen moet de branche in staat stellen zich beter te beveiligen. Een pakket van preventieve maatregelen, verbeterde samenwerking tussen politie en juweliers en aandacht voor de overvalproblematiek van politie en Openbaar Ministerie, moet de veiligheid van de juweliersbranche vergroten.
Lees verder...

11 augustus 2003 */ ?>
Politiecharges bij ongeregeldheden in Dronten

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag enkele charges uitgevoerd om het Redeplein in Dronten schoon te vegen toen feestgangers voor ongeregeldheden zorgden. Er zijn elf personen gearresteerd, waarna de rust in de vroege zondagmorgen terugkeerde.
Lees verder...

07 augustus 2003 */ ?>
Windows veiliger dan Unix / Linux

De open-source software van Linux wordt door vele systeembeheerders en computerfreaks gezien als een veiliger besturingssysteem dan Microsoft Windows. MI2G, het inmiddels bekende en grote Britse beveiligingsbedrijf rapporteert in een recent onderzoek het tegendeel.
Lees verder...

30 juli 2003 */ ?>
Computerbeveiliging met Wobbler

Willemsen CSS brengt een nieuw beveiligingsproduct op de Nederlandse markt om uw computer apparatuur te beschermen tegen diefstal: WOBBLER™

 


WOBBLER™
is waarschijnlijk het fijnste en meest efficiënte alarm voor vaste of draagbare apparatuur. Zodra de WOBBLER™ is geïnstalleerd, is de werking volledig automatisch.


Lees verder...

26 juni 2003 */ ?>
Marechaussee opent expertisecentrum voor documenten

SCHIPHOL - De Koninklijke Marechaussee heeft woensdag haar nieuwe expertisecentrum Nationaal Bureau Documenten (NBD) geopend. Het bureau is gestationeerd op de luchthaven Schiphol. Volgens de marechaussee is dit hèt kenniscentrum in Nederland voor reisdocumenten en waardepapieren.


Lees verder...

20 mei 2003 */ ?>
Extra geld voor veiligheid

Het ministerie van Justitie reserveert in 2003 bijna 280 miljoen euro extra voor veiligheid, aanpak terrorisme en drugskoeriers. Dit is mogelijk door extra financiële middelen vanuit het strategisch akkoord, de voorjaarsnota en het stellen van prioriteiten. Naast deze reservering staat een besparing van in ieder geval 300 miljoen euro. De totale begroting van Justitie wordt vastgesteld op 4,6 miljard euro. Dit schrijven minister J.P.H. Donner (Justitie) en minister H.P.A. Nawijn (Vreemdelingenzaken en Integratie) in de toelichting op hun begroting voor het jaar 2003 (Microsoft Word Document).

19 mei 2003 */ ?>
Hele gevangeniswezen tegen meermanscellen

Het hele gevangeniswezen, van hoog tot laag, is tegen de invoering van meer dan één gedetineerde op een cel. Minister Donner van Justitie wil twee gedetineerden op een cel plaatsen. Technisch is dat wel mogelijk maar de veiligheid voor het personeel en voor de gevangenen zelf zal afnemen en de resocialisatie van de gedetineerden komt in het gedrang. Lees verder...

Economie, democratie en veiligheid speerpunten kabinet

Het nieuwe kabinet van CDA, VVD en D66 gaat zich inzetten voor een “sterke economie, slagvaardige overheid, betere democratie en veilige samenleving”. Dat staat in de inleiding van het concept-regeerakkoord waar de Tweede-Kamerfracties van die partijen zich donderdag over hebben gebogen en vrijdag het finale oordeel over vellen. Voor verbetering van de veiligheid trekt het kabinet 450 miljoen euro extra uit. Lees verder...

09 mei 2003 */ ?>
Brandveiligheid Twin Towers nooit getest

NEW YORK - Het World Trade Center in New York is voorafgaand aan de terreuraanslagen van 11 september 2001 nooit systematisch getest op brandveiligheid. Dat blijkt uit de nog voorlopige uitkomsten van een onderzoek van het National Institute of Standards and Technology (NIST). Lees verder...

Microsoft dicht beveiligingslek in Hotmail

AMSTERDAM – Het beveiligingslek in Hotmail dat er voor zorgde dat het makkelijk was om andermans wachtwoord aan te passen is nu aangepast. Met het e-mailadres van een slachtoffer en twee webadressen was eenvoudig achter het wachtwoord van iemand te komen. Lees verder...

08 mei 2003 */ ?>
Heimelijk cameratoezicht wordt strafbaar

DEN HAAG - Het gebruik van camera's voor toezicht of beveiliging mag alleen als dit duidelijk kenbaar is gemaakt. Op overtreding van deze regel staat een gevangenisstraf van maximaal twee maanden of een geldboete van ten hoogste 5000 euro. Een wetsvoorstel van deze strekking is vandaag door de Eerste Kamer aangenomen. Heimelijk cameratoezicht was al strafbaar in winkels en horecagelegenheden, maar de strafbaarstelling is uitgebreid tot alle voor het publiek toegankelijke plaatsen. Lees verder..

Politie kalmeert woedende asielzoekers

De politie heeft dinsdag ongeveer twintig woedende asielzoekers moeten kalmeren die medewerkers van een uitzendbureau in Stramproy bedreigden. Dat gebeurde volgens de politie Limburg Noord nadat de asielzoekers te horen hadden gekregen niet uitbetaald te worden voor hun werk bij het ruimen van pluimvee in de vogelpestgebieden in Midden-Limburg. De politie moest bemiddelen tussen de bedrijfsleiding en de boze uitzendkrachten. Lees verder...

Landelijke terreuroefening in de VS

WASHINGTON, 6 mei - Aanstaande maandag zal in de Verenigde Staten een landelijke terreuroefening beginnen. In de staat Washington aan de westkust wordt een explosie van een atoombom gesimuleerd en in Chicago een aanval met biologische wapens.


Lees verder...

*/ if (file_exists("/home/multi/public_html/beveiliging//links/mainlinks.html")) { ?>
Links


Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>