Reageren?
03 februari 2004
*/ ?>
Bajestaal

Bajes taal


Gebruiken ze in de inrichtingen een eigen taal? Zijn gedetineerden ook bijgelovig? Wat betekenen al die afkortingen?


Lees verder...

03 oktober 2003 */ ?>
Vrijdagmiddag Humor

Een Belg word op straat door een vrachtauto aangereden waarop de vrachtauto doorrijdt. Eindelijk komt er een politieagent, hij vraagt: "Kunt u zich het nummerbord nog herinneren"? Waarop de Belg antwoordt: "Zijn nummerbord niet, maar wel zijn naam". Politieagent: "Zijn naam?" Belg: "Ja, MAX LAADVERMOGEN!"

02 oktober 2003 */ ?>
Test jouw kennis over beveiliging

Test jouw kennis over beveiliging aan de hand van een aantal vragen. Klik op test je kennis voor de eerste vraag. SUCCES

19 september 2003 */ ?>
Vrijdagmiddag Humor

Rechter: "Ik veroordeel u tot 5 jaar gevangenisstraf. heeft u daar nog iets aan toe te voegen?" Dief: "Nee, ik zou er liever iets van afhalen."

12 september 2003 */ ?>
Vrijdagmiddag Humor

Er wordt een man aangehouden door een agent waarop de man vraagt hoezo wilt u mij arresteren? Zegt de agent u rijdt te hard. U moet een alcoholtest ondergaan, zegt de man oke in welk restaurant beginnen we?

05 september 2003 */ ?>
Vrijdagmiddag Humor

Een Hollander en een Rus rijden op de autosnelweg opweg naar Nederland en botsen tegen elkaar aan. Ze komen allebei zonder kleerscheuren uit de auto. De Hollander pakt zijn flesje Wodka wat hij altijd bij zich heeft voor bizarre momenten en zegt dan tegen de Rus neem een slokje,  lekker zegt de Rus. Toen de Rus het flesje leeg had zei de Hollander EN NU EENS EVEN DE POLITIE BELLEN!!!!!!!!!!!!!!

29 augustus 2003 */ ?>
Vrijdagmiddag Humor

Twee Belgische politiemannen vinden in het park twee bommen, die willen ze naar de commissaris brengen. Als ze in de auto zitten zegt de een tegen de ander wat doen we als er een ontploft. Zegt de ander dan doen we of we er maar een gevonden hebben.

22 augustus 2003 */ ?>
Vrijdagmiddag Humor

In nederland hebben ze bij een politiebureau een nieuw iemand voor de recherche nodig. Komt een belg soliciteren, dus de baas en de belg hebben een goed gesprek. Dan zegt de baas "als je deze drie vragen goed beantwoord ben je aangenomen". Dus de 1e vraag is:
Hoe heet de koningin van Nederland? Beatrix, zegt de belg. oke zegt de baas, nu de 2e vraag:
Wat is onze grootste havenstad? ummm, Rotterdam zegt de belg. Dat klopt ook zegt de baas, nu de laatste vraag, een stukje geschiedenis:
Wie heeft Willem van Oranje vermoord? ummmm, dat weet ik zo niet zegt de belg. "nou", zegt de baas, "ik geef je een dag om het antwoord op te zoeken, kom morgen maar terug". ok zegt de belg en hij gaat.

Komt ie thuis en vraagt zijn vrouw, hoe ging het solicitatiegesprek? "heel goed", ik moet nu al een moord oplossen"!!!!!!20 juni 2003 */ ?>
Vrijdagmiddag Humor

Aangehouden

Een stoere man rijdt in zijn net nieuw gekochte ferrari over de snelweg met zo'n 250 km per uur. Opeens komt er van achter een politieauto aangereden.
De politieman geeft hem het stopsein en de ferrari stopt met rijden.
Eenmaal gestopt vraagt de politieman de man om uit te stappen.
De man stapt uit, en de politieman zegt: "Ik moet u bekeuren voor het te hard rijden, en maar liefst 250 km per uur waar u maar 120 km per uur mag rijden. Mag ik uw rijvewijs even zien?" Waarop de man antwoordt: "Heb ik niet bij me." Toen zei de politieman:
"Mag ik dan even uw kentekenbewijs hebben of uw paspoort?"
Waarop de man zei: "Nee dat pak ik niet want als ik het pak ziet u meteen dat ik een pistool in mijn laatje heb." Toen zei de politieman: "Dan moet ik helaas uw auto in beslag nemen!"
Waarop de man zei: "Nee dat kan niet, want dan ziet u dat ik een lijk achter in mijn auto heb."

De politieman acht nu de situatie zo erg dat hij zijn baas belt en vraagt direct te komen. Hij zegt tegen zijn baas: "ja, ik heb hier een man die zijn rijbewijs is vergeten en weigert zijn paspoort of kentekenbewijs te laten zien, hij heeft bovendien een pistool en een lijk bij zich?"

De baas rijdt meteen naar het punt van gebeuren.
Hij vraagt de man als hij is aangekomen:
"Meneer mag ik uw rijbewijs even?"
"Ja natuurlijk", antwoordt de man, en geeft hem zijn rijbewijs.
"Mag ik ook even uw auto controleren?"
"Ja natuurlijk", antwoordt de man, en laat hem zijn auto zien.
Waarop de politiebaas aan zijn medewerker vraagt:
"Verzin jij dit nu allemaal?"
"Nee, natuurlijk niet, die man weigerde net alles!", zei de politieman.

"Zie je nou", zegt de aangehoude man, "die zelfde politie agent die mij vals beschuldigd van een moordwapen en een moord, die zelfde man bekeurt mij ook nog eens voor te hard rijden!"30 mei 2003 */ ?>
Vrijdagmiddag Humor

In het leger leer je veel

Een belg komt thuis uit dienst en laat aan zijn moeder zien wat hij daar allemaal geleerd heeft. Hij pakt zijn pistool en schiet zo zijn naam in het plafond. Hij gaat naar buiten pakt een handgranaat haalt de pin eruit en gooit hem zo in het kippenhok. Met een grote knal de heleboel delucht in.
Prachtig jongen zegt zijn moeder, alleen jammer dat je vader het niet meer kan zien. Hoezo vraagt hij. Die was net de kippen aan het voeren.

23 mei 2003 */ ?>
Vrijdagmiddag Humor

Aangehouden

Een man en een vrouw worden staande gehouden op de vluchtstrook. Een agent komt er aan en zegt: "Meneer, u reed harder dan 100km per uur." "Nee hoor", antwoordt de man, "ik rij nooit harder dan 50km per uur." Zijn vrouw naast hem: "Oh Harry! Je rijdt altijd harder dan 150km per uur." Agent: "U draagt ook geen gordel." Zegt de man: "Ik deed hem net af toen u er aan kwam." Vrouw: "Oh Harry! Je draagt nooit een gordel." "En", zegt de agent, "u haalde ook nog eens rechts in." "Ik haal altijd links in.", zegt de man. Zijn vrouw naast hem begint gelijk weer: "Oh Harry, je haalt altijd rechts in." De man achter het stuur wordt het nu zat en schreeuwt tegen zijn vrouw: "Hou je bek nu eens trut!" De agent richt zich tot de vrouw en vraagt: "Doet ie altijd zo tegen u?" "Nee hoor", antwoordt de vrouw, "alleen als ie dronken is!"

16 mei 2003 */ ?>
Vrijdagmiddag Humor

A310

Een politieagent houdt op de snelweg twee omaatjes in een auto aan. "Zeg eens mevrouwtjes, waarom rijden jullie zo langzaam?" De oma achter het stuur antwoordt: "We dachten dat je hier maar 30km/h mag rijden, omdat dit de A30 is." Hierop antwoordt de agent: "Maar waarom zien jullie er dan zo wit uit?" "Tja, we reden daarnet over de A310."

09 mei 2003 */ ?>
Vrijdagmiddag Humor

Gymnasium

Twee politieagenten hebben een lijk voor het gymnasium gevonden. Vraagt de ene agent aan de andere: "Weet jij hoe je gymnasium spelt?" "Nee", antwoordt de ander, "we leggen hem wel voor het postkantoor neer."08 mei 2003 */ ?>
Geheim agent test

Heb je altijd al een 007 willen worden? Doe dan deze test en wie weet wordt je wel een echte MI6 agent...*/ if (file_exists("/home/multi/public_html/beveiliging//links/mainlinks.html")) { ?>
Links


Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>