Reageren?

27 april 2004
*/ ?>
Toegangspasjes onveilig?

hspace=5Reactie Nedap op radioprogramma De Ochtenden: Maandag 26 april was er in de landelijke pers veel aandacht voor het EO-radioprogramma De Ochtenden, waarin de (vermeende) onveiligheid van toegangspasjes werd belicht. Security Management ontving bijgaande reactie van Berend Jan Palamba van Nedap.
Lees verder...

26 april 2004
*/ ?>
Nieuw veiligheids-verhogend product voor de horeca

Is uw bedrijf veilig genoeg? Kunt u de veiligheid van uw klanten garanderen?
Lees verder...

07 april 2004 */ ?>
Politiekeurmerk Veilig Wonen

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen® (PKVW) betekent veilig wonen. De politie of een erkend PKVW-bedrijf komt kijken naar de veiligheid van uw huis. De adviseur kijkt dan bijvoorbeeld of de sloten van uw ramen en deuren sterk genoeg zijn om een inbreker langer dan drie minuten buiten te houden.
Lees verder...

06 april 2004 */ ?>
Veiligheid verhogen in en om het huis

Jaarlijks overlijden zes tot acht mensen en er worden gemiddeld 180 mensen in ziekenhuizen behandeld aan brandwonden na het in brand vliegen van hun kleding als gevolg van ongelukken met open vuur. In vergelijking met andere typen privé-ongevallen komt het in brand vliegen van kleding niet veelvuldig voor, maar de ernst van de brandwonden is relatief groot.
Lees verder...

Inbraakbeveiliging bedrijven en woningen

Het Veiligheidscentrum Nederland is een beveiligingsbedrijf dat zich bezighoudt met het elektronisch beveiligen van zowel bedrijven als particulieren en staat garant voor een persoonlijke service. VCN Beveiligingen is een NCP Erkend Borg Beveiligingsbedrijf.
Lees verder...

*/ if (file_exists("/home/multi/public_html/beveiliging//links/mainlinks.html")) { ?>
Links


Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>