Reageren?

30 januari 2004
*/ ?>
Hoogste veiligheidsrisico bij Duitsland - Nederland

LISSABON, De voetbalwedstrijd Duitsland - Nederland tijdens het Europees kampioenschap in Portugal is aangemerkt als duel met het hoogste veiligheidsrisico bij het EK. Dat heeft de onderminister van Binnenlandse Zaken in Portugal, Nuno Magalhaes, bekendgemaakt. De 'klassieker' wordt op 15 juni in Porto gespeeld.
Lees verder...

Observatietraining beveiligingspersoneel

Voor het goed functioneren van beveiligingsmedewerkers is het noodzakelijk dat zij weten waarnaar zij moeten “kijken”.
Deze training wordt bijvoorbeeld ook gegeven aan personen die tijdens of na werktijd, stortingen doen bij banken. Dit is een vaardigheid die men voor een deel kan aanleren.
Wij organiseren een training die ontwikkeld is vanuit politiepraktijkervaring.
De cursus bestaat uit twee gedeelten: een theoretische en een praktische.

Lees verder...

28 januari 2004
*/ ?>
Veilig uitgaan

GHB, Gamma-Hydroxy-Butyraat

Een zorgwekkende ontwikkeling in het uitgaansleven.
GHB komt ook in het menselijk lichaam zelf voor in bepaalde hersengedeelten, de nieren, hart, skeletspieren en in sommige vetweefsels. GHB is alleen legaal als het door de dokter wordt voorgeschreven – en in het uitgaansleven komt eigenlijk alleen maar illegale, zelfgemaakte of geimporteerde GHB voor. Op verkoop staan forse straffen.


Lees verder...

Minister wil praten over veiligheidsmaatregelen

DEN HAAG,  Minister Van der Hoeven van Onderwijs wil tot een samenhangend pakket van maatregelen komen die de veiligheid op scholen moeten verbeteren. Van der Hoeven gaat daartoe de komende drie maanden praten met scholen, ouders, leerlingen en onderwijsorganisaties.
Lees verder...

27 januari 2004 */ ?>
PC-beveiliging

Inleiding

De enige perfecte manier om een computer te beveiligen tegen invloeden van buitenaf is door de computer aan niets anders aan te sluiten, er geen kabels of snoeren op aan te sluiten, en de power knop uit te laten.


Lees verder...

Veilig elektronisch betalen

Uit onderzoek van de Consumentenbond is gebleken dat Nederlandse consumenten liever niet hun creditcard gebruiken voor de betaling van hun online aankopen. Reden hiervoor is dat het gevoel van vertrouwen ontbreekt. Creditcardmaatschappijen en banken ontwikkelen diverse systemen om toch veilige internetbetalingen mogelijk te maken.
Lees verder...

Mobiel surveillant

Mobiel surveillanten m/v

Als mobiel surveillant werk je zelfstandig en rijd je in een surveillancewagen met communicatieapparatuur. Afhankelijk van de opdracht loop je ronde's in of om een gebouw, sluit of open je panden en begeleid je mensen die geld wegbrengen. Tevens kan je worden opgeroepen bij een alarmmelding. Om jouw veiligheid zoveel mogelijk te garanderen, heb je intensief contact met de meldkamer.


Lees verder...

Objectbeveiligers Rotterdam

Objectbeveiligers m/v

Als objectbeveiliger verricht je naast de beveiligingstaken ook werk als portier en receptionist. Zo houd je preventief toezicht door controlerondes te lopen en eventuele onregelmatigheden op te merken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de toegangscontrole, het beantwoorden van de telefoon, het sleutelbeheer en het ontvangen én registreren van bezoekers.


Lees verder...

*/ if (file_exists("/home/multi/public_html/beveiliging//links/mainlinks.html")) { ?>
Links


Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>