Reageren?

04 december 2003
*/ ?>
OM ontevreden over aanpak criminaliteit bedrijfsleven

DEN HAAG, De leiding van het Openbaar Ministerie (OM) in Nederland is niet tevreden met de aanpak van criminaliteit tegen het bedrijfsleven. Politie en justitie voldoen lang niet altijd aan de minimumeisen die het college van procureurs-generaal hierover in de zogenoemde aanwijzing voor de opsporing heeft neergelegd. De OM-top heeft daarom een brief naar alle hoofdofficieren van justitie gestuurd, waarin onder meer staat dat het niet goed reageren op aangiftes het vertrouwen in politie en justitie ondergraaft.
Lees verder...

Extra veiligheidsmaatregelen na overval geldwagen

UTRECHT, Geldvervoerder Geldnet zint op extra veiligheidsmaatregelen na de overval maandag op een van zijn wagens waarbij een bazooka werd gebruikt. Het bedrijf is bezorgd dat de traditionele golf aan overvallen rond de feestdagen kennelijk al is begonnen. Dat heeft Geldnet dinsdag gezegd.
Lees verder...

VIP-Bodyguard (Persoonsbeveiliger)

De beroepsopleiding tot VIP-Bodyguard (kwalificatiecode 10858), is één van de belangrijkste topberoepen die de veiligheidsbranche te bieden heeft.

Een VIP-Bodyguard kunnen wij gelijk stellen met een 'AIC' (agent in charge), is 100% betrouwbaar, loyaal aan zijn/haar opdrachtgever, en heeft een gedegen opleiding achter de rug, met deels militaire training, voldoende rechts- en wetskennis en bezit (voor Nederland) het diploma Beveiligingsmedewerker.


Lees verder...

*/ if (file_exists("/home/multi/public_html/beveiliging//links/mainlinks.html")) { ?>
Links


Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>