Reageren?

29 september 2003
*/ ?>
Camerabewaking.

Bewaking met camera's is de laatste tijd erg in opkomst. Ook in de media wordt er tegenwoordig veel aandacht aan besteed. Bij camerabewaking is het van belang dat u zich als eerste afvraagt: wat wil ik zien?
Lees verder...

Inbraak het kan ook u overkomen!

Unieke samenwerking tussen politiekorpsen en bedrijfsleven!

Veilig Wonen is een uniek initiatief van een aantal bekende producenten en leveranciers van veiligheidsproducten (Abus, Axa, Fiam, Hörmann, Nauta, Nemef en Secu) in samenwerking met de Nederlandse Politiekorpsen, en heeft tot doel om u te laten zien dat u zelf op eenvoudige wijze de kans op inbraak sterk kunt verkleinen.


Lees verder...

26 september 2003
*/ ?>
Werkvoorbereider Beveiliging

Als Werkvoorbereider stuurt u monteurs aan. U bent verantwoordelijk voor het omzetten van de verwervingsbegroting naar een werkbegroting. Vanuit deze begroting zet u uitvoeringsplannen op m.b.t. materialen, tekeningen, montage en projectbegeleiding en ondersteuning.
Lees verder...

Kwart internetbankklanten twijfelt bij overboeking

DEN HAAG, Een kwart van de internetbankklanten heeft een onveilig gevoel over het regelen van geldzaken via het web. Ruim eenvijfde twijfelt aan de betrouwbaarheid van de techniek als ze hun geld overmaken van achter een computer en 3 procent weet zeker dat het onveilig is.
Lees verder...

19 september 2003 */ ?>
Vrijdagmiddag Humor

Rechter: "Ik veroordeel u tot 5 jaar gevangenisstraf. heeft u daar nog iets aan toe te voegen?" Dief: "Nee, ik zou er liever iets van afhalen."

Bouwkundige beveiliging.

Hang- en sluitwerk, oftewel de bouwkundige maatregelen zijn in principe de belangrijkste maatregelen. Goede en goed gemonteerde produkten kunnen een inbreker ernstig vertragen of hem zelfs doen besluiten van de inbraak af te zien
Lees verder...

12 september 2003 */ ?>
Vrijdagmiddag Humor

Er wordt een man aangehouden door een agent waarop de man vraagt hoezo wilt u mij arresteren? Zegt de agent u rijdt te hard. U moet een alcoholtest ondergaan, zegt de man oke in welk restaurant beginnen we?

Iedere minuut wordt er in Nederland een inbraak gepleegd.

Naast propvolle brievenbussen of gesloten rolluiken, die de afwezigheid van de bewoners of werknemers verraden, is de povere beveiliging van deuren en vensters vaak al voldoende uitnodigend voor een "ongewenst bezoek".

 Lock Expert heeft zich daarom gespecialiseerd in mechanische beveiligen van woonhuizen en bedrijven om u te verzekeren van een veilig gevoel in uw eigen huis en/of bedrijf.


Lees verder...

09 september 2003 */ ?>
Burger vaker slachtoffer criminaliteit

VOORBURG, Nederlanders zijn vorig jaar ruim vijf miljoen keer slachtoffer geweest van veel voorkomende criminaliteit als diefstal, vernieling en geweld.
Lees verder...

Ingangscontroleur

Werken bij de RET als ingangscontroleur betekent: een persoonlijke bijdrage leveren aan de Rotterdamse vervoersinfrastructuur. Het waarborgen van de veiligheid, het terugdringen van zwartrijders, een bijdrage leveren aan de cultuur van de stad.

Lees verder...

05 september 2003 */ ?>
Algemene Beveiligings Tips.

Goede beveiliging is een samenhang van organisatorische, bouwkundige, elektronische beveiliging en eventueel compartimentering. Onder compartimentering verstaan we het gebruik van kluizen.
Lees verder...

Vrijdagmiddag Humor

Een Hollander en een Rus rijden op de autosnelweg opweg naar Nederland en botsen tegen elkaar aan. Ze komen allebei zonder kleerscheuren uit de auto. De Hollander pakt zijn flesje Wodka wat hij altijd bij zich heeft voor bizarre momenten en zegt dan tegen de Rus neem een slokje,  lekker zegt de Rus. Toen de Rus het flesje leeg had zei de Hollander EN NU EENS EVEN DE POLITIE BELLEN!!!!!!!!!!!!!!

03 september 2003 */ ?>
Een carrière in de beveiliging

Beveiliging gaat over heel veel zaken: personen, winkels, bedrijfsterreinen, de toegang tot gebouwen, bepaalde transporten en informatie (ICT). Ze moeten beschermd worden tegen kwaadwillende indringers en vaak wordt daar beveiligingspersoneel voor ingeschakeld.
Lees verder...

Inbraak Preventiebureau Lijten

Zo'n 100.000 keer per jaar wordt er in Nederland ingebroken. De inbreker laat daarbij vaak veel materiële en emotionele schade achter.

Gelukkig kunt u het een en ander doen om een inbraak te voorkomen.


Lees verder...

01 september 2003 */ ?>
Celstraf en boete voor portiers.

APELDOORN - In hoeverre mag een portier van een horecazaak geweld gebruiken om een lastige klant naar buiten te werken? Over die vraag boog de politierechter zich maandag. In zijn ogen waren de portiers van De Tapperij op 27 september en 23 maart jongstleden te ver gegaan.


Lees verder...

Algemeen Beveiligingsmedewerkers

NL-ZH-schiedam-Algemeen beveiligingsmedewerker
Wij zijn op zoek naar  Algemeen Beveiligingsmedewerkers

Het gaat om een landelijk opererende organisatie die op meerdere terreinen actief is.

Wat zijn de eisen voor deze functie:


Lees verder...

*/ if (file_exists("/home/multi/public_html/beveiliging//links/mainlinks.html")) { ?>
Links


Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>