Reageren?

26 juni 2003
*/ ?>
Marechaussee opent expertisecentrum voor documenten

SCHIPHOL - De Koninklijke Marechaussee heeft woensdag haar nieuwe expertisecentrum Nationaal Bureau Documenten (NBD) geopend. Het bureau is gestationeerd op de luchthaven Schiphol. Volgens de marechaussee is dit hèt kenniscentrum in Nederland voor reisdocumenten en waardepapieren.


Lees verder...

20 juni 2003
*/ ?>
Vrijdagmiddag Humor

Aangehouden

Een stoere man rijdt in zijn net nieuw gekochte ferrari over de snelweg met zo'n 250 km per uur. Opeens komt er van achter een politieauto aangereden.
De politieman geeft hem het stopsein en de ferrari stopt met rijden.
Eenmaal gestopt vraagt de politieman de man om uit te stappen.
De man stapt uit, en de politieman zegt: "Ik moet u bekeuren voor het te hard rijden, en maar liefst 250 km per uur waar u maar 120 km per uur mag rijden. Mag ik uw rijvewijs even zien?" Waarop de man antwoordt: "Heb ik niet bij me." Toen zei de politieman:
"Mag ik dan even uw kentekenbewijs hebben of uw paspoort?"
Waarop de man zei: "Nee dat pak ik niet want als ik het pak ziet u meteen dat ik een pistool in mijn laatje heb." Toen zei de politieman: "Dan moet ik helaas uw auto in beslag nemen!"
Waarop de man zei: "Nee dat kan niet, want dan ziet u dat ik een lijk achter in mijn auto heb."

De politieman acht nu de situatie zo erg dat hij zijn baas belt en vraagt direct te komen. Hij zegt tegen zijn baas: "ja, ik heb hier een man die zijn rijbewijs is vergeten en weigert zijn paspoort of kentekenbewijs te laten zien, hij heeft bovendien een pistool en een lijk bij zich?"

De baas rijdt meteen naar het punt van gebeuren.
Hij vraagt de man als hij is aangekomen:
"Meneer mag ik uw rijbewijs even?"
"Ja natuurlijk", antwoordt de man, en geeft hem zijn rijbewijs.
"Mag ik ook even uw auto controleren?"
"Ja natuurlijk", antwoordt de man, en laat hem zijn auto zien.
Waarop de politiebaas aan zijn medewerker vraagt:
"Verzin jij dit nu allemaal?"
"Nee, natuurlijk niet, die man weigerde net alles!", zei de politieman.

"Zie je nou", zegt de aangehoude man, "die zelfde politie agent die mij vals beschuldigd van een moordwapen en een moord, die zelfde man bekeurt mij ook nog eens voor te hard rijden!"Gratis online virus scanner

Hier kan je gratis je computer laten scannen op eventuele virussen. Je kan elk gewenste harde schijf door het programma laten scannen. Het programma kan de virussen echter niet voor je verwijderen. Hiervoor heb je een programma als Norton Antivirus of McAfee Virusscan nodig. Verder zijn er ook gratis software-pakketten.
Lees verder...

14 juni 2003 */ ?>
Hoe veilig is jouw browser?

Met behulp van deze internet beveiligingstest kan je erachter komen of iemand jouw computer kan hacken via je browser. Maak je geen zorgen over alle windows die ge-opend worden, lees de instructies!

VIP-vervoersbegeleiding

Bent u een artiest? een bekende persoonlijkheid? een VIP?
Dan kom het natuurlijk voor dat u na vele uren van grote inspanning, bijvoorbeeld na een optreden, congres etc...op een veilige manier naar uw huis of naar een hotel gebracht wilt worden. De mensen van Prosat Security Nederland staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om u op dit gebied van dienst te zijn.

10 juni 2003 */ ?>
Inbraak: Wat u moet weten over de inbreker

De meeste inbrekers zijn actief bij afwezigheid van de bewoner(s). Dit is een belangrijke vaststelling omdat dit het belang onderstreept van sluitsystemen te gebruiken die ook van buiten af bedienbaar zijn, zeker voor wat de deur betreft langs waar men gewoonlijk het gebouw verlaat.

Het risico op inbraak is even hoog in de namiddag als in het tweede deel van de nacht. Vaak echter vergeet men juist tijdens de dag de nodige veiligheidsmaatregelen te treffen. Lees verder...Fietsendiefstal

Jaarlijks worden er in Nederland circa 900.000 fietsen gestolen. Fietsdiefstal is daarmee veel voorkomende criminaliteit bij uitstek. Vanaf het begin van de jaren tachtig is door de overheid en de rijwielbranche op verschillende manieren geprobeerd de omvang van fietsdiefstal terug te dringen. Er is gewerkt aan de introductie van verschillende vormen van fietsregistratie (zoals de postcodegravering en de Nationale Fietsregistratie), aan het inrichten van bewaakte stallingen, en er zijn diverse lokale en regionale projecten tegen fietsdiefstal opgezet Tot dusverre hebben deze maatregelen echter niet tot de gewenste resultaten geleid.
Lees verder...

05 juni 2003 */ ?>
Vakblad de Beveiliging

BEVEILIGING is dé informatiebron voor managers en adviseurs op het gebied van security, safety, bedrijfshulpverlening, crisisbeheer, arbo en openbare orde.


Lees verder...

Veiligheid in de lucht begint op de grond

Jij ziet in één oogopslag of een passagier zich normaal gedraagt. Jij hoort in een paar woorden of iemand met goede bedoelingen op reis gaat. Je kijkt door tassen en koffers heen. Je controleert bij de detectiepoortjes. En je communiceert correct met iedereen.

Ben jij klaar voor dit verantwoordelijke werk? Doe dan de securityjobtest.04 juni 2003 */ ?>
Inbraak preventie winkels en showrooms

Regelmatig worden winkels en showrooms geconfronteerd met de schade die inbrekers veroorzaken. Het nemen van inbraakpreventieve maatregelen is daarom noodzakelijk. Een inbraak brengt namelijk méér teweeg dan alleen schade en financieel verlies. Het geeft veel extra werk om de zaak weer op orde te brengen. Lees verder over inbraakpreventie...
Lees verder...

Beveiliging Koninklijk Huis

Wat zijn nou precies de taken van de Marechaussee? De Marechaussee is bijvoorbeeld onder andere belast met de beveiliging van de koninklijke paleizen in Den Haag, Soestdijk en Apeldoorn, regeringsgebouwen (Ministerie van Defensie), de ambtswoning van de minister- president (het Catshuis) en het NAVO-hoofdkwartier AFNORTH in Brunssum. Meer informatie...

03 juni 2003 */ ?>
Preventie Zakkenrollerij en bagagediefstal

Een politieman of vrouw kan niet altijd voorkomen dat u een slachtoffer wordt van deze vorm van criminaliteit.Vandaar dat u er ook verstandig aan doet om een oogje in het zeil te houden. Bent u slachtoffer geworden van een tassendief of zakkenroller en bent u bankpassen, creditcards, travellercheques, Bonus/Airmileskaarten, winkelbetaalpassen of uw GSM kwijt? Blokkeer ze dan onmiddellijk om misbruik te voorkomen. Lees verder...

Cursus beveiliger niveau 2

Professionale beveiliging en bewaking is een bloeiende bedrijfssector. De vele particuliere en bedrijfsbeveiligingsorganisaties hebben daarom een groeiende behoefte aan goed opgeleide en bevoegde medewerkers die de verantwoordelijke taken naar behoren kunnen uitvoeren. Lees verder...

02 juni 2003 */ ?>
Inbraakpreventie

Een woning met het Politie Keurmerk is uitstekend beveiligd. Het inbraakrisico daalt zelfs met 95%. Een inbreker heeft een hekel aan lawaai, licht en lang werk.

Een gemiddelde inbraak duurt 30 seconden.


Lees verder...

Tips voor kluizen

Bij de aanschaf van een kluis dient u de zichzelf de volgende 2 vragen te stellen:

1) Wat wilt u beschermen?
2) Waartegen wilt u datgene beschermen?


Lees verder...

*/ if (file_exists("/home/multi/public_html/beveiliging//links/mainlinks.html")) { ?>
Links


Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>