Reageren?

*/ ?>
14 januari 2005
*/ ?>

Nedap toegangscontrole voor het International Medical Center in Jeddah, Saudi-arabiŽ

Nedap en haar Saoedische business partner SecuTronic zijn begonnen aan een grootschalig toegangscontroleproject voor het International Medical Center (IMC) in Jeddah, Saudi-arabiŽ. Het IMC zal worden uitgerust met AEOS hands-free kaartlezers voor comfortabele en veilige toegangscontrole.

Voor dit project is naast veiligheid ook gebruiksvriendelijkheid van groot belang en dus is er gekozen voor een combinatie van geavanceerde technologie en uitgebreide beheersfunctionaliteit. De AEOS oplossing voor het ziekenhuis is webgebaseerd en maakt gebruik van de bestaande IT-infrastructuur.

Doorslaggevende factoren in de keuze voor AEOS waren onder andere flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. ĎAEOS was voor dit project onze optimale keuze vanwege de ruime, gebruiksvriendelijke leesafstanden en de beheersfunctionaliteit. AEOS biedt ons de modernste technologieŽn van de huidige security markt, schaalbaarheid en een duidelijk overzicht van alle verschillende toegangení, aldus Jawad Ali, algemeen manager van SecuTronics.

IMC, www.imc.med.sa, is een 300 bedden tellend multidisciplinair ziekenhuis in Jeddah, Saudi-arabiŽ. Het is nauw verwant aan de vooraanstaande Cleveland Clinic Foundation in Ohio in de VS. Het ziekenhuis biedt een holistische genezingsomgeving door o.a. uiterst efficiŽnte infrastructuur en geavanceerde technologie en een internationaal personeelsbestand van medische top professionals. Het ziekenhuis rondt momenteel de laatste bouwfase af en zal midden 2005 haar deuren openen.

Secutronic is gevestigd in Jeddah, Saudi-arabiŽ en is een marktleider op gebied van security oplossingen. Naast Jeddah zijn er ook Secutronic vestigingen in Riyadh and Dammam. De kracht van Secutronic zit onder meer in het adviseren, ontwikkelen, leveren, begeleiden en installeren van beveiligingsprojecten. Voor meer informatie, ga naar www.eatesam.com.

Niet gevonden wat u zoekt? Klik hier en stel uw vraag aan MultiGids!

Gerelateerde artikelen
 • Toegangscontrole
 • Nedap levert toegangscontrolesysteem aan ABN AMRO
 • Nedap AEOS intergreert aderlezertechnolgie in complete security management oplossing
 • Tips voor kluizen
 • Veiligheid voor alles
 • Extra geld voor veiligheid
 • Bent u aantrekkelijk voor overvallers?
 • 5 tips voor veilig internetgebruik
 • Celstraf en boete voor portiers.
 • Bent u aantrekkelijk voor overvallers?
 • Geplaatst door MultiGids om 19:31
  */ ?>
  */ if (file_exists("/home/multi/public_html/beveiliging//links/mainlinks.html")) { ?>
  Links


  Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>