Reageren?

*/ ?>
28 oktober 2004
*/ ?>

Nedap levert toegangscontrolesysteem aan ABN AMRO

ABN AMRO gaat – gefaseerd - haar vestigingen in Europa met het AEOS toegangscontrolesysteem van Nedap uitrusten. Na een zorgvuldige analyse van de beschikbare systemen op de markt heeft de bank vanwege de schaalbaarheid, optimale veiligheid en gebruikersgemak uiteindelijk een keuze gemaakt voor AEOS.

“Het grote voordeel van Nedap AEOS is dat we, op termijn, door heel Europa met één toegangscontrolesysteem toe kunnen. Dit zorgt er voor dat ons security beleid eenvoudiger en tegen lagere kosten op onze kantoren kan worden geïmplementeerd.

Medewerkers van de bank kunnen straks met één pas, mits geautoriseerd, toegang krijgen tot alle Europese kantoren. En met Nedap AEOS wordt optimaal gebruik gemaakt van de investeringen die ABN AMRO in de loop van de jaren heeft gedaan in een veilig en betrouwbaar computernetwerk,” aldus de projectleider bij ABN AMRO. Nedap N.V. is vijf jaar geleden gestart met de ontwikkeling van het geheel nieuwe toegangscontrolesysteem Nedap AEOS waarbij de nieuwste  CT-ontwikkelingen zijn toegepast.

De toekomstgerichte, zeer flexibele AEOS architectuur is gebaseerd op open industriële communicatie- en software standaarden, waarbij maximale systeembeveiliging en integriteit behouden blijft. “Dit in combinatie met de Europese Nedap organisatie zorgt er voor dat Nedap als geen ander in staat is echte internationale Security oplossingen te realiseren.” zegt Berend Jan Palamba, verantwoordelijk voor de Security Management activiteiten binnen Nedap N.V.. “Hiermee zijn wij uniek gepositioneerd om te profiteren van de trend dat steeds meer internationale opererende organisaties kiezen voor één toegangscontrolesysteem waarop alle vestigingen worden aangesloten. ”
www.nedap-aeos.com

Niet gevonden wat u zoekt? Klik hier en stel uw vraag aan MultiGids!

Gerelateerde artikelen
 • Nedap AEOS intergreert aderlezertechnolgie in complete security management oplossing
 • Nedap toegangscontrole voor het International Medical Center in Jeddah, Saudi-arabië
 • Geplaatst door MultiGids om 14:54
  */ ?>
  */ if (file_exists("/home/multi/public_html/beveiliging//links/mainlinks.html")) { ?>
  Links


  Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>