Reageren?

*/ ?>
28 oktober 2004
*/ ?>

Nieuwe AEOS Professional voor “install & go” gemak mét AEOS kracht

Nedap stelde op de Security beurs in Essen de jongste telg in de AEOS familie van complete en geheel integrale security oplossingen voor. AEOS Professional is een hoogwaardig toegangscontrolesysteem dat op heel simpele wijze geďnstalleerd en in bedrijf genomen kan worden. Het biedt een flexibel en financieel aantrekkelijk alternatief voor vergelijkbare oplossingen doordat het systeem tot maar liefst zestien deuren beveiligd en probleemloos uitgebreid kan worden.

Absoluut uniek is de embedded web server van AEOS Professional, die aanschaf en installatie van software overbodig maakt. Geautoriseerde gebruikers kunnen het beheerssysteem eenvoudig vanuit de PC webbrowser oproepen en daar het systeem inrichten, autorisaties aan pashouders toekennen en gebeurtenissen bekijken. AEOS Professional kan op afstand onderhouden worden, waardoor onderhoudskosten tot een minimum worden teruggebracht.
De simpele en uiterst veilige AEOS Professional kan probleemloos en met behoud van gedane investeringen als opstap dienen naar het multifunctionele AEOS Enterprise concept voor meerdere kantoren of risicovolle omgevingen, geheel geďntegreerd in het bedrijfsvoeringproces van de klant.
 
Nedap Security Management systemen worden iedere dag wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt in banken, vliegvelden, ziekenhuizen, gemeentelijke gebouwen en industriële omgevingen. Nedap past als eerste de nieuwste technologieën toe en heeft zo een solide reputatie opgebouwd als marktleider van geavanceerde security management systemen.

Nedap N.V.
Nedap N.V. is een toonaangevende producent van producten, systemen en diensten op het gebied van o.a. betaalautomaten, beveiliging, geautomatiseerde bedieningssystemen, informatieverwerking, biometrie maar ook elektronische besturingssystemen en elektronisch schakelende voedingen. Nedap is in 1929 in Groenlo opgericht. Nedap is al sinds 1949 genoteerd aan de beurs in Amsterdam (EuroNext) en heeft wereldwijd ruim 700 personeelsleden.

Niet gevonden wat u zoekt? Klik hier en stel uw vraag aan MultiGids!

Gerelateerde artikelen
 • Nedap AEOS intergreert aderlezertechnolgie in complete security management oplossing
 • Tips voor kluizen
 • Veiligheid voor alles
 • Extra geld voor veiligheid
 • Bent u aantrekkelijk voor overvallers?
 • 5 tips voor veilig internetgebruik
 • Celstraf en boete voor portiers.
 • Bent u aantrekkelijk voor overvallers?
 • Marechaussee opent expertisecentrum voor documenten
 • Nieuw veiligheids-verhogend product voor de horeca
 • Geplaatst door MultiGids om 14:50
  */ ?>
  */ if (file_exists("/home/multi/public_html/beveiliging//links/mainlinks.html")) { ?>
  Links


  Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>