Reageren?

*/ ?>
09 augustus 2004
*/ ?>

Nedap AEOS intergreert aderlezertechnolgie in complete security management oplossing

Nedap NV in Groenlo, komt als eerste met de integratie van nieuwe biometrische technologie in haar security management oplossing AEOS.

Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Techsphere technologie die aderpatronen in kaart brengt. Techsphere systemen worden al jaren met succes in onder meer Korea en Japan gebruikt worden voor het herkennen van het patroon van de bloedvaten op de rug van de hand. Dit patroon is per persoon uniek en uitermate geschikt voor het controleren van de identiteit van personen. Zo kan er met optimaal gemak voor de gebruikers een extra beveiligingslaag aan het integrale toegangscontrolesysteem worden toegevoegd. Nedap zal dit systeem samen met EBS op de security beurs in Essen presenteren.Niet gevonden wat u zoekt? Klik hier en stel uw vraag aan MultiGids!

Gerelateerde artikelen
 • Integratie gezichtsherkenning met security management systeem
 • Nieuwe AEOS Professional voor “install & go” gemak mét AEOS kracht
 • Security Hostess (m/v)
 • Nedap levert toegangscontrolesysteem aan ABN AMRO
 • Nedap toegangscontrole voor het International Medical Center in Jeddah, Saudi-arabië
 • Geplaatst door MultiGids om 15:05
  */ ?>
  */ if (file_exists("/home/multi/public_html/beveiliging//links/mainlinks.html")) { ?>
  Links


  Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>