Reageren?

*/ ?>
05 juli 2004
*/ ?>

Integratie gezichtsherkenning met security management systeem

Marktleider Nedap introduceert als eerste naadloze integratie van gezichtsherkenning met een security management systeem. De toepassing van gezichtsherkenning voegt een extra veiligheidslaag toe aan toegangscontrole zonder extra moeite of ongemak voor gebruikers. Na het aanbieden van een pas hoeft er alleen even in de camera gekeken te worden voor verificatie door middel van gezichtsherkenning.

AEOS slaat als enige in de markt de biometrische informatie op in de controller in plaats van op de kaart. Hierdoor vervalt de noodzaak van het gebruik van dure chipkaarten en kan gezichtsherkenning simpelweg met de reeds bestaande kaartsystemen worden geÔntegreerd. Zo kan bijvoorbeeld veilig toegang worden verleend aan bezoekers door AEOS met goedkope barcode kaarten met een vorm van biometrie te combineren. Nedap heeft AEOS nu ingezet voor een eerste systeem dat op succesvolle wijze toegangscontrole met biometrie combineert op de Universiteit Twente in Enschede. Door AEOS met gezichtsherkenning te combineren wordt er een systeem gecreŽerd waarin comfort en zekerheid optimaal gecombineerd zijn en het beheer zeer eenvoudig is geworden.

Klik hier voor meer informatie.

Over Nedap
De Nedap Security Management systemen worden iedere dag wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt in banken, vliegvelden, ziekenhuizen, gemeentelijke gebouwen en industriŽle omgevingen. Nedap past als eerste de nieuwste technologieŽn toe en heeft zo een solide reputatie opgebouwd als marktleider van geavanceerde security management systemen. Nedap N.V. is een toonaangevende producent van producten, systemen en diensten op het gebied van o.a. betaalautomaten, beveiliging, geautomatiseerde bedieningssystemen, informatieverwerking, biometrie maar ook elektronische besturingssystemen en elektronisch schakelende voedingen.

Niet gevonden wat u zoekt? Klik hier en stel uw vraag aan MultiGids!

Gerelateerde artikelen
 • Nedap AEOS intergreert aderlezertechnolgie in complete security management oplossing
 • Security Hostess (m/v)
 • Geplaatst door MultiGids om 23:22
  */ ?>
  */ if (file_exists("/home/multi/public_html/beveiliging//links/mainlinks.html")) { ?>
  Links


  Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>