Reageren?

*/ ?>
10 mei 2004
*/ ?>

Nieuw wapen in de strijd tegen overvallen

Lengtesticker introduceert een nieuw wapen in de strijd tegen overvallen. Met dit middel wordt tijdens video opname de lengte van daders nauwkeurig vastgesteld.

Lengtesticker, size does matter!

Om het identificeren van de dader te verbeteren is er nu de Lengtesticker. Met de Lengtesticker kan tijdens het bekijken van de opnames met een bewakingscamera de lengte van een dader worden bepaald. De Lengtesticker zorgt voor het zeer nauwkeurig identificeren van de lengte door middel van een referentie sticker op bijv. een deurpost. De lengte wordt herleid tijdens het bekijken van de video opname van de dader. Op het moment dat de dader de Lengtesticker passeert wordt de weergave van de video stop gezet en wordt er gerefereerd aan de Lengtesticker in beeld. Met dit hulpmiddel kan de lengte tot op de centimeter nauwkeurig worden vastgesteld. De mogelijkheid van identificatie en opsporing wordt hiermee aanzienlijk vergroot.

De werking van de Lengtesticker is tweeledig. Ten eerste kan de lengte worden vastgesteld ter bevordering van identificatie, maar ten tweede en misschien wel belangrijker, de Lengtesticker werkt preventief. Een dader in spe die ziet dat een locatie is voorzien van de Lengtesticker weet immers dat de kans op opsporing vele male groter is dan op andere locaties. Ook zonder aanwezigheid van een camera gaat er een preventieve werking van de Lengtesticker uit. Een eventuele dader zal er nam namelijk vanuit gaan dat de camera aanwezig is op een voor hem niet zichtbare plek.

De Lengtesticker kan eenvoudig worden aangebracht op diverse oppervlaktes. Denk hierbij onder andere aan deurposten, kassa’s, entrees, kleedkamers, schuifdeuren, loketten, balies, etc. etc. Overal waar een camera staat of waar geldhandelingen gedaan worden is een ideale locatie voor de Lengtesticker. Door de speciale kleurstelling is de Lengtesticker opvallend en zowel met een kleur als zwart-wit camera uitstekend te gebruiken.

De Lengtesticker wordt geleverd in een standaard set van vijf hoogwaardige identificatiestickers. Deze set is te bestellen via de internetsite. Prijs € 12,50/set. De Lengtestickers zijn gedrukt op hoogwaardig Butek Vinyl en zijn door het speciale drukprocédé weerbestendig en kleurecht. Meer informatie over de Lengtesticker en voor bestellingen kunt u terecht op onze internetsite, www.lengtesticker.nl.

Niet gevonden wat u zoekt? Klik hier en stel uw vraag aan MultiGids!

Gerelateerde artikelen
 • Overvallen: feiten en cijfers
 • Nieuw veiligheids-verhogend product voor de horeca
 • Hele gevangeniswezen tegen meermanscellen
 • Duizend mensen bij demonstratie 'tegen politiegeweld'
 • Geplaatst door MultiGids om 14:00
  */ ?>
  */ if (file_exists("/home/multi/public_html/beveiliging//links/mainlinks.html")) { ?>
  Links


  Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>