Reageren?

*/ ?>
03 oktober 2003
*/ ?>

Observatie / contra-observatie

Tijdens de observatie/contra-observatietraining zal er in eerste aanleg worden gekeken naar de noodzaak van observatie/contra-observatie. Men zal naar aanleiding van ingrijpende gebeurtenissen uit het recente verleden een indruk krijgen waarom observatie/contra-observatie van essentieel belang is voor een goede beveiliging.

et maken van een risico-analyse en het vormen van een daderprofiel zal uitvoerig aan de orde komen. Een ander belangrijk onderdeel van de training zal zijn het verzamelen van inlichtingen en op grond van die inlichtingen een reëel beeld vormen. Door middel van oefeningen zal men onder andere leren hoe op een goede en bovenal overzichtelijke manier een omgeving gedetailleerd in kaart te brengen.

Duur v/d training:    3 dagen aaneengesloten

Kosten:                  €  3.400,00

Genoemde bedragen zijn per training (maximaal 15 personen)
inclusief kennismakingsgesprek en voorbereiding
 

Niet gevonden wat u zoekt? Klik hier en stel uw vraag aan MultiGids!

Gerelateerde artikelen
Geplaatst door CS om 09:36
*/ ?>
*/ if (file_exists("/home/multi/public_html/beveiliging//links/mainlinks.html")) { ?>
Links


Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>