Reageren?

*/ ?>
09 september 2003
*/ ?>

Ingangscontroleur

Werken bij de RET als ingangscontroleur betekent: een persoonlijke bijdrage leveren aan de Rotterdamse vervoersinfrastructuur. Het waarborgen van de veiligheid, het terugdringen van zwartrijders, een bijdrage leveren aan de cultuur van de stad.


Functie Inhoud:
Je controleert als ingangscontroleur op verschillende metrostations bij de telpoorten klanten op het bezit van een geldig vervoersbewijs. Als de klant niet in het bezit is van een geldig vervoersbewijs wordt de klant vriendelijk verzocht alsnog een kaartje te kopen. Je bent het visitekaartje van de RET. Het geven van een welkom gevoel van de reizigers is een belangrijk aspect van de functie. De controle vindt plaats in groepen op diverse metrostations in Rotterdam en omgeving.

Je kan niet meer reageren op deze vacature.

Zoeken op MultiGids
ingangscontroleur
vacatures beveiliging

Niet gevonden wat u zoekt? Klik hier en stel uw vraag aan MultiGids!

Gerelateerde artikelen
Geplaatst door CS om 20:19
*/ ?>
*/ if (file_exists("/home/multi/public_html/beveiliging//links/mainlinks.html")) { ?>
Links


Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>