Reageren?

*/ ?>
03 september 2003
*/ ?>

Inbraak Preventiebureau Lijten

Zo'n 100.000 keer per jaar wordt er in Nederland ingebroken. De inbreker laat daarbij vaak veel materiële en emotionele schade achter.

Gelukkig kunt u het een en ander doen om een inbraak te voorkomen.Inbraak Preventiebureau Lijten kan u helpen de juiste maatregelen te treffen. Deze maatregelen richten zich voornamelijk op de gelegenheidsinbreker (deze pleegt ongeveer 90% van alle inbraken).
Een gelegenheidsinbreker werkt over het algemeen met klein gereedschap (zoals bijv. een schroevendraaier) en probeert zo snel mogelijk te werk te gaan. Hoe langer een inbreker bezig is des te groter de kans is dat hij ontdekt wordt. Een inbreker heeft een hekel aan goed hang- en sluitwerk, omdat hij niet snel genoeg de woning binnen kan dringen. Duurt het te lang dan zal hij op zoek gaan naar een woning waar hij wel makkelijk naar binnen kan.

Als uw woning is aangepast aan de eisen van het Certificaat Veilige Woning van het Politiekeurmerk Veilig Wonen® neemt het inbraakrisico met ongeveer 95% af.

Niet gevonden wat u zoekt? Klik hier en stel uw vraag aan MultiGids!

Gerelateerde artikelen
 • Inbraak het kan ook u overkomen!
 • Inbraak: Wat u moet weten over de inbreker
 • Inbraak preventie winkels en showrooms
 • Iedere minuut wordt er in Nederland een inbraak gepleegd.
 • Iedere minuut wordt er in Nederland een inbraak gepleegd.
 • Geplaatst door CS om 16:00
  */ ?>
  */ if (file_exists("/home/multi/public_html/beveiliging//links/mainlinks.html")) { ?>
  Links


  Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>