Reageren?

*/ ?>
26 augustus 2003
*/ ?>

Straten onveiliger door bezuiniging

AMSTERDAM,  Als de plannen voor bezuinigingen van minister Donner doorgaan, zal de reclassering het met dertig miljoen euro minder moeten doen. Dit zal ten koste gaan van de veiligheid in de straten in Amsterdam.

Dat zegt de Amsterdamse Reclassering. Donner wil volgend jaar een kwart korten op het totale budget van de Stichting Reclassering Nederland.
Volgens de Amsterdamse Reclassering komen de nieuwe projecten om onder anderen 'draaideurcriminelen' aan te pakken in gevaar. André Cardol van de Amsterdamse Reclassering stelt dat veel projecten zullen moeten worden stopgezet. “We houden bovendien ook toezicht bij de terugkeer van gedetineerden in de maatschappij. Zoals het er nu uitziet, zullen de resocialisatieprojecten dan verdwijnen.”
Burgemeester Job Cohen zal volgende week met Donner gaan praten. Cohen vindt het onverteerbaar dat de nieuwe methode om de harde kern van probleemjongeren aan te pakken, in gevaar komt.

Bron:Beveiliging.nl

Niet gevonden wat u zoekt? Klik hier en stel uw vraag aan MultiGids!

Gerelateerde artikelen
Geplaatst door CS om 11:09
*/ ?>
*/ if (file_exists("/home/multi/public_html/beveiliging//links/mainlinks.html")) { ?>
Links


Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>