Reageren?

*/ ?>
30 juli 2003
*/ ?>

Computerbeveiliging met Wobbler

Willemsen CSS brengt een nieuw beveiligingsproduct op de Nederlandse markt om uw computer apparatuur te beschermen tegen diefstal: WOBBLER™

 


WOBBLER™
is waarschijnlijk het fijnste en meest efficiënte alarm voor vaste of draagbare apparatuur. Zodra de WOBBLER™ is geïnstalleerd, is de werking volledig automatisch.De WOBBLER™ schakelt zichzelf aan/uit zich volgens de status van de te beschermende apparatuur en is dankzij de bijgeleverde batterijen jarenlang gegarandeerd stand-by (de eenheid alarmeert de  gebruiker vooruit wanneer de batterijen vervangen moeten worden). Daarom wordt de sleutel voor de  schakelaar slechts vereist om de WOBBLER™ aan/uit te schakelen wanneer het noodzakelijk is om de  apparatuur te verplaatsen. De sleutel kan daardoor op een veilige plaats bewaard worden.

De WOBBLER™, heeft een volledige functiecontrole (zelfs wanneer de beschermde apparatuur in gebruik is) die ook een controle op de vulgraad van de batterijen omvat en de gebruiker alarmeert, indien de batterijen moeten worden vervangen.

De volgende eigenschappen zijn toegevoegd aan deze nieuwste versies van WOBBLER™:


  • Gebruikersvriendelijke installatie.
  • Vanwege het feit dat de WOBBLER™ een beschermingsperiode van enkele jaren heeft  is er een methode om tussentijds de werking te testen (via de sleutel schakelaar en activiteit LED) De installatie instructies geven een volledige beschrijving voor een correcte uitvoering van deze test.
  • De mogelijkheid om een alarm van 2 minuten of 20 minuten te selecteren. (deze optie geldt alleen voor de PCI Key of Disk Drive uitvoeringen)
  • Er is een vertraging ingebouwd om toevallige bewegingen van de te beschermen apparatuur toe te staan. Nochtans belemmert dit niet de correcte werking van de WOBBLER™ bij een onverwachte verplaatsing.

WOBBLER™ is er in de volgende uitvoeringen:
WOBBLER™ Version 4 (External Unit voor o.a. beamers en plasma schermen)
WOBBLER™ Version 6 (PCI Key voor inbouw in een vrij PCI slot)          
WOBBLER™ Version 7 (Disk Drive Key voor inbouw aan de voorzijde van de systeem kast)
WOBBLER™ geeft een volledige garantie van vijf jaar en de details van de garantie zijn inbegrepen met elk model.  
WOBBLER™ mengt niet in enige DATA gegevens aangezien het tot geen van de gegevens toegang heeft.

Voor meer informatie en prijzen neemt u een kijkje op onze website

 

 

 

 

Hertenwissel 6
5344 LJ  Oss
Tel: 06-28438754
Fax: 0412-647577
Mail: info@computer-beveiliging.com
Web : www.computer-beveiliging.com

Niet gevonden wat u zoekt? Klik hier en stel uw vraag aan MultiGids!

Gerelateerde artikelen
Geplaatst door MultiGids om 13:57
*/ ?>
*/ if (file_exists("/home/multi/public_html/beveiliging//links/mainlinks.html")) { ?>
Links


Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>