Reageren?

*/ ?>
02 juni 2003
*/ ?>

Inbraakpreventie

Een woning met het Politie Keurmerk is uitstekend beveiligd. Het inbraakrisico daalt zelfs met 95%. Een inbreker heeft een hekel aan lawaai, licht en lang werk.

Een gemiddelde inbraak duurt 30 seconden.Slechts 1% van de inbraken vindt plaats via ruitbreuk. Van de ca 120.000 inbraken per jaar is 90% gelegenheidsinbraak, dat met klein gereedschap wordt uitgevoerd. Een klasse 1 inbraakwerendheid moet de inbreker 3 minuten kunnen weerstaan en dat is in de meeste gevallen voldoende.

Wanneer er bij u ingebroken wordt, verwacht u van de politie dat zij snel de inbreker te pakken heeft. Dit noemen we repressie, ook wel ‘boeven vangen’ genoemd. Maar inbraakpreventie begint een steeds grotere rol te spelen. Met het Politiekeurmerk Veilig Wonen® werkt u zelf  aan uw eigen veiligheid. U vraagt tenslotte zelf het advies aan, u brengt zelf de geadviseerde aanpassingen aan of belt zelf een bedrijf om dat voor u te doen en u vraagt zelf het certificaat Veilige Woning aan. Wanneer u dit certificaat ontvangt, vraagt u zelf korting op uw inboedelverzekeringspremie. Kortom u wacht niet meer tot het te laat is en er bij u ingebroken wordt maar gaat zelf aan de slag om veilig te wonen. Klik hier voor meer informatie over inbraakpreventie.

Zoeken op MultiGids
inbraakpreventie

Niet gevonden wat u zoekt? Klik hier en stel uw vraag aan MultiGids!

Gerelateerde artikelen
Geplaatst door MultiGids om 15:53
*/ ?>
*/ if (file_exists("/home/multi/public_html/beveiliging//links/mainlinks.html")) { ?>
Links


Z"; print "o"; print "e"; print "k"; */ print "Zoek"; //print "Zoek nu ook bijvoorbeeld "; } function urlencoder ($uc, $mc, $sc, $au, $id) { $enc['uc'] = urlencode ($uc); $enc['mc'] = urlencode ($mc); $enc['sc'] = urlencode ($sc); $enc['au'] = urlencode ($au); $enc['id'] = urlencode ($id); return $enc; } ?>